Hälsa

Dela av kontoret med glasväggar

Glasvägg för kontor

I Sverige så utgör kontorsarbete en allt större del av många personers vardag. Även om det är en naturlig utveckling utifrån att jobbmarknaden blir alltmer specialiserad och administrativ så ställer det samtidigt särskilda krav om man vill säkerställa och upprätthålla hög effektivitet. Då ett kontor i många fall innebär att flera personer delar samma yta så blir glasväggar ett givet sätt att skapa en privat sfär.

Vad som är unikt med just glasväggar som avskärmning är att det skapar smidiga och portabla förutsättningar för att ta full kontroll över hur man använder gemensamma ytor. Detta gäller oavsett om man vill skapa en privat sfär, ett mötesrum eller upprätthålla tryggt och säkert avstånd mellan medarbetare. Du kan läsa mer om glasväggar för kontoret här.

Vad är glasväggar för kontoret?

Glasväggar används som ett portabelt och funktionellt sätt att skapa avskilda sfärer på gemensamma ytor. Oavsett om det handlar om temporära eller permanenta avskärmningar så får man alltid ett bra resultat med glasväggar. De är enkla att placera på sådant sätt att de ger önskad resultat samtidigt som de dämpar ljud, främjar ljusinsläpp och blir ett långsiktigt bra alternativ.

  • Säkerställer effektiv avskärmning och ljuddämpning vilket skapar en sensoriskt mer gynnsam arbetsmiljö.
  • Begränsar till skillnad från vanliga skärmväggar inte ljusinsläppet, vilket bibehåller en luftig och ljus arbetsplats.
  • Enkla att använda såväl permanent som vid tillfälliga behov då man behöver upprätta en mötesplats, konferensyta eller telefonrum.
  • Skapar ett naturligt och säkert avstånd mellan medarbetare vilket främjar hälsa och effektivitet i sjukdomstider. Öppna kontorslandskap är helt enkelt inte särskilt bra för hälsan. Det är något som man vetat om länge, men trenden går dessvärre i motsatt riktning.

Glasväggar är ett både unikt och beprövat sätt att uppnå ändamålsenlig avskärmning på kontoret. Då de är tillverkade av tåligt, hållbart och säkert glas så får man det bästa av skärmväggar utan att begränsa synlighet och ljusinsläpp. Ett oerhört enkelt sätt att få fullständig kontroll över de tillgängliga ytorna på kontoret.