Ekonomisk brottslighet

Driva renoveringsfirma?

platsbyggda kök

Har du själv funderat på att arbeta som hantverkare? Ute på landet behövs knappt hantverkare, då de allra flesta faktiskt klarar av att renovera, spika, måla om och få till en fin trädgård på egen hand. Men i storstäderna är efterfrågan på duktiga hantverkare stor. Här kan de dessutom få en bra lön, med tanke på deras korta utbildning (oftast 3-årigt gymnasium). Skaffar de sig dessutom ett eget företag, kan de tjäna ganska mycket pengar på kort tid. Förutsatt att de är duktiga förstås. Sedan tillkommer ju en del administration för att betala löner, skatter, arbetsgivaravgifter, material etc. etc.

För övrigt är det ganska lönsamt att driva egen renoveringsfirma. Dessutom efterfrågan på renoveringar ökat i och med pandemin. Folk har märkt hur det står till där hemma och insett att de vill ha det renoverat. Och de flesta renoveringsobjekt just nu är kök. Att få fina och nästan nya kök är ju tydligen väldigt populärt.

Köket är hemmets hjärta

Det sägs ju att köket är hemmets hjärta. Det är där som vi samlar familjen. Många barn sitter ofta i köket och gör sina läxor medan föräldrarna gör maten. Och med dagens system att familjerna ska hjälpa sina barn med deras skolarbete blir det ju alltid upp till föräldrarna att även hinna med barnens läxor. Av den anledningen sitter många barn i köket under vardagskvällarna.

Men även under fester brukar gästerna samlas i köket, och återkommer till köket när festen börjar lida mot sitt slut och dricka och mat börjar ta slut.

Så av de anledningar är det många som önskar sig renoverade kök. Och för hantverkarfirmorna är just köksrenoveringar en ganska så lönsam affär. Det tar tid att renovera kök, särskilt om det är så att kunderna vill ha stambyte, golvomläggning, tapetsering och ett nytt kök monterat. Och ännu mer så om det är så att kunderna önskar sig platsbyggda kök.

Göra platsbyggda kök

Att göra platsbyggda kök innebär en större planering än andra renoveringar av kök. Att rita ett polkatsbyggt kök innebär att alla aspekter ska tas med; hur önskar sig familjen sitt nya kök? Hur är bostaden? Eller kontoret om det är ett företag som har anlitat renoveringsfirman för ett platsbyggt kök. Det ställer krav på inredaren som ska planera det platsbyggda köket att ta hänsyn till omgivande rum, husets disposition och vad som passar bäst. Ett platsbyggt kök kan ju till exempel göra ett kök mer praktiskt då oftast en inredare kan skissa på köket och ta vara på det som finns i huset, eller det som familjen behöver; bygga en platsbyggs köksbänk, kökssoffa eller inbyggda skafferier.

2 kommentarer

 1. https://www.vykupspb.ru/ – Срочный выкуп неисправных автомобилей марки BYD модели Uplander, 1925 года выпуска, тип кузова внедорожник 5 дв. с объемом двигателя 1251 коробка передач вариатор в Питере.

 2. Ηеllо all, guуs! Ι know, my meѕѕagе maу be toо spеcіfic,
  But my sіѕtеr found nіcе mаn hеre and they mаrried, sо how аbоut mе?ǃ 🙂
  Ι аm 25 yeаrs оld, Lina, frоm Rоmanіa, I know Εngliѕh and Germаn languаgeѕ alѕo
  And… I have ѕpeсifіс dіѕeaѕe, nаmed nymрhоmaniа. Ԝhо knоw what is this, can understand me (bеttеr to ѕay іt іmmеdiаtelу)
  Аh уeѕ, Ι соok verу tastyǃ and I lоvе nоt оnly сооk ;))
  Ιm rеal gіrl, not prostіtute, аnd loоking for ѕеriоus аnd hot rеlationshір…
  Αnyway, yоu cаn fіnd mу profilе hеre: http://saricorifenli.tk/user/43970/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.