Ekonomisk brottslighet

Alla bolag måste redovisa sina intäkter

redovisa företagets intäkter

Är du en driven företagare med ett stort driv? Kanske ditt driv är att få in intäkter till ditt företag? Är du en businessperson kanske du går igång av att få in mer pengar i företaget. Om du är en driven personlighet som går igång på företagande och vill se det växa, kanske det är dags att anställ säljare som är duktiga på att sälja din produkt eller tjänst. Och om du får tag i duktiga säljare, är du verkligen att gratulera. Ditt företag kanske växer ordentligt och du får in mycket pengar i företaget.

Alla måste redovisa sina intäkter

Enligt lagen måste alla bolag föra bokföring och årsredovisa vilka summor som kommer in i företag. Dessutom måste man som företag även betala skatt och moms. Och har du anställda måste du även betala arbetsgivaravgift för dem. Med många anställda blir det till sist ett stort arbete att föra all bokföring, hålla koll på alla inbetalningar, betala löner och till sist hinner man ju inte med annat än just detta. Antingen anställer man någon som gör det åt en, eller så anlitar man ett externt företag som tar hand om allt detta åt bolaget.

Låta någon annan redovisa åt dig?

Det finns en del bolag som gör det åt andra. Det viktiga är att du ska kunna fortsätta att ha full kontroll på din bokföring. För det finns kriminella som inte har några betänkligheter att plocka in pengar i sin egen ficka. Men om du får ha full insyn i vad som händer i din bokföring, är det lugnt. Det viktiga är att det är ett transparent bolag som är villig att visa allt som de gör med dina pengar. Hittar du ett redovisningsföretag som ger inloggning åt dig så kan du lita på dem.