Allmänt

Skapa fler rum i bostaden!

Garageportar Malmö

Bor du i villa eller radhus? Har du funderat på att använda garaget på ett mer ändamålsenligt sätt? Ett sätt att använda garaget, om du inte har bilen där, är att göra om garaget till ett träningsrum, varför inte vinterisolera garaget och göra fler rum i er villa eller radhus?

Det är ingen dum idé att träna hemma och slippa åka iväg till gymmet. Du får fler rum om du inreder ditt garage, om du har ett sådant, till ett extra träningsrum, där skulle du kunna få utrymme att installera träningsmaskiner, motionscyklar och speglar. På så sätt slipper du betala för gymmet varje månad och istället kunna träna på dygnets alla timmar, när du själv har möjlighet och lusten faller på.

Se över säkerheten i garaget om du gör om det

Vad du behöver är för det första riktigt bra garageportar som är säkra och att du inte riskerar inbrott. Särskilt viktigt är det om du installerar en dörr in till bostaden. De flesta inbrottstjuvar vill utnyttja ett hems svagheter, vilket innebär att de flesta väljer att ta sig in via fönster eller dörrar. Har man en dörr med en karm som är lätt att bräcka så är det lätt att ta sig in. Eller om det finns fönster nära dörren, vars fönsterglas som är lätt att splittra, så tar inbrottstjuvarna gärna den vägen in i bostaden.

Har du larm, så tar det alltid mellan 5-10 minuter från det att larmet går igång tills ett vaktbolag är på plats. De flesta inbrottstjuvar känner till det och försöker hinna plocka med sig vad de kan under den tiden. Därför gäller det att inte göra det möjligt för inbrottstjuvarna att ta sig in överhuvudtaget. kanske med hjälp av säkra garageportar?